top of page

Hoe inloggen en bloggen?
De website www.scalavocale.be bestaat uit acht publieke pagina's (home, over ons, meezingen, luisteren, steunen, dirigent, agenda en contact) en twee besloten pagina's: leden en blog.


Om toegang te krijgen tot de ledenpagina en de blogpagina klikt u bovenaan rechts op ‘log in’.

U krijgt dan een schermpje dat u toelaat om in te schrijven. Doet dat door te klikken op ‘aanmelden met e-mail’.

In het volgende scherm vult u uw e-mailadres in en kiest u een persoonlijk wachtwoord. Dan klikt u op ‘inschrijven’.

Als u herkend wordt als lid krijgt u van de webmaster een e-mail ter bevestiging. U moet dan alleen nog even uw e-mailadres bevestigen (knop in het e-mailbericht) en vanaf dan hebt u toegang tot de ledenpagina en tot de blog.


NOTEER DAT OOK DE WEBMASTER NIET WEET WAT UW WACHTWOORD IS (HOU HET DUS ZELF GOED BIJ!).


Als u ingelogd bent dan kan u klikken op 'blog' en ziet u alle reeds geposte berichten.


Wat kan u nu doen?


1. de berichten lezen (open het volledig bericht door op de titel te klikken) en eventueel doorklikken naar de weblinks die in de tekst opgenomen zijn. Klik op 'alle berichten' links boven om alle berichten te zien.

2. reageren op een bericht: helemaal onderaan het bericht dat u aan het lezen bent ziet u uw naam en een zone met 'schrijf een reactie'. Na het schrijven van uw reactie klikt u op 'publiceren'. Klik op 'alle berichten' links boven om terug te keren naar het overzicht. Als u op 'reacties' klikt vindt u uw reactie terug.


De pagina ‘leden’ bevat momenteel alleen de ledenlijst en alle nieuwsbrieven van de voorbije twee jaar. Het bestuur zal onderzoeken hoe die ledenpagina verder kan uitgebouwd worden.


NOTEER DAT DE EERDER AFGESPROKEN SPELREGELS MET BETREKKING TOT GDPR (PRIVACY WETGEVING) BLIJVEN GELDEN: de ledenlijst is vertrouwelijk en e-mailberichten naar alle leden kunnen alleen na toestemming van het bestuur en via de webmaster van Scala Vocale!Mocht u problemen hebben met de blog of de ledenpagina dan kan u terecht bij Tim.


15 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page