top of page

Zing mee met het tofste koor in Mechelen

Tijdens het strijken, in de auto, onder de douche, … Zingen doen we allemaal. Het is dan ook plezierig en gezond. En in groep is het nóg leuker.

 

Hou je van klassieke muziek en heb je altijd al in een koor willen zingen? Of heb je al koorervaring en ben je op zoek naar een koor in Mechelen? Dan ben je van harte welkom bij Scala Vocale. Lees hier alvast onze voorwaarden.

Scherm­afbeelding 2022-12-06 om 18.05.43.jpeg

 

Mechels koor dat hoog mikt

 

Wat je zoal zingt bij Scala Vocale? Dat gaat van Händel tot Haydn en van Bach tot Buxtehude. Veel barok en klassiek dus. Maar we maken ook zijsprongetjes naar de renaissance of recent repertoire.

 

Eigenlijk kennen we maar één regel: elk nieuw werk moet genoeg uitdaging bieden. Omdat de voldoening dan des te groter is. Geloof ons: een cantate van Bach of de Gloria van Vivaldi met professioneel orkest en voor een publiek tot een goed einde brengen, dat geeft je kippenvel!

 

Het is dus een ernstige boel bij Scala Vocale? Nee hoor: onze muziek nemen we serieus, maar onszelf niet. Tijdens repetities wisselen hard werken en luid lachen elkaar voortdurend af. Een drankje tijdens de pauze hoort erbij. En een ontmoeting of groepsuitstap ‘na de uren’ staat ook geregeld op het programma.

IMG_0245.jpeg

Afspraak: maandagavond in Mechelen

 

Zin om mee te doen? Ons koor repeteert zo goed als elke maandagavond van 20 tot 22 uur. 

Locatie : Sint-Jakobskerk te Mechelen (Stuivenbergbaan 141)

Kom gewoon langs om al eens te luisteren. Of om stilletjes of uit volle borst mee te zingen. We kijken alvast uit naar je komst!

 

Zit je eerst nog met vragen? Stuur ons gerust een mailtje.

IMG_3086.jpeg
bottom of page